Uw apotheker(s):

Dhr. E.F. Evers, Dhr. C. Brouwer en Dhr R.W. Loman

Tel: 020 497 57 77

aporing@ezorg.nl

Herhaalservice


Aanvragen via de Proactieve Herhaalservice (dit is de eenvoudigste en heeft de voorkeur)
Gebruikt u herhaalmedicatie? Dan bieden wij u in samenwerking met uw huisarts de herhaalservice. Wij zorgen ervoor dat uw medicijnen gesynchroniseerd worden, zodat wij uw medicijnvoorraad kunnen bij houden. Veertien dagen voordat uw medicijnen op zouden zijn zorgen wij er automatisch voor dat uw medicijnen weer voor u worden klaar gezet. U hoeft dus zelf geen actie te ondernemen. Daarnaast vragen wij het herhaalrecept aan bij uw eigen huisarts.

Kortom: we bieden veiligheid en gemak. Meer weten? Meld u dan snel aan voor deze service.

 

Via uw persoonlijke pagina medicijnen herhalen
Op de website van Apotheek de Ringvaart krijgt u na registratie toegang tot een persoonlijke pagina. Op deze pagina kunt u onder meer uw medicatieoverzicht inzien, op de hoogte blijven van het laatste nieuws en geneesmiddelen herhalen.

Eerst registreren
U kunt zich registreren met DigiD met SMS-code. Dit heeft als voordeel dat u de identificatie in de apotheek kunt overslaan en direct veilig aan de slag kunt. Heeft u geen DigiD met SMS-code dan kunt u zich registreren met uw e-mailadres en een wachtwoord. Vervolgens moet u zich identificeren in de apotheek met een geldig identiteitsbewijs. Een medewerker zorgt dan dat u online toegang krijgt tot uw gegevens. We willen namelijk echt zeker weten dat alleen u en niemand anders uw medicatiegegevens kan inzien. Eenmaal geregistreerd heeft u onbeperkt toegang tot uw persoonlijke pagina. Om u te registreren klik hier.